Welkom bij Venhoeven Overkappingen & Aluminium Systemen

Lamellen overkappingen

Naast de reguliere overkappingen met vaste beplating van glas of polycarbonaat, hebben wij ook lamellen daken,

Lamellen overkappingen bevatten kantelbare lamellen die 135 graden roteerbaar zijn, die elektrisch en op afstand bediend worden. Bij volledig open staan, heeft u de maximale licht en lucht doorlaat, bij half geopende stand zal zonlicht geweerd worden en bij gesloten stand wordt het dak waterdicht. het regenwater zal via de constructie afgevoerd worden.

Er zit veel verschil in de kwaliteit van de lamellen daken die aangeboden worden. Onze lamellendaken zijn gemaakt van degelijke profielen, waardoor wij een maximale afmeting kunnen behalen van 6 x 4 meter. Alle profielen en afwerkingsmaterialen zijn van aluminium en volledig in kleur. Het frame en de lamellen zijn bovendien in afzonderlijke kleuren te bestellen.

er zijn verlichtingsmogelijkheden door middel van ledstrips met afstandsbediening in diverse lichtkleuren. Tevens is de besturing mogelijk middels een app op uw telefoon.

De lamellendaken zijn uit te bereiden met glazen schuifwanden, screens en heaters, daardoor kunt u bij ieder weertype prettig buiten verblijven.

Een prijsindicatie van een lamellendak van 5 x 3 meter bedraagt €7970,- dit is de prijs exclusief montage en bluetooth interface en inclusief 4 staanders, vorstbeveiliging, motor en afstandsbediening.