Welkom bij Venhoeven Overkappingen & Aluminium Systemen

Luxe overkappingen

De luxe overkapping Elegancy van Tarasola past bij elke bouwstijl van uw huis of bedrijf. Dankzij de ruime aanpassingsmogelijkheden kan er zelfs met de moeilijkste omstandigheden, nog eenvoudig een afscherming worden gebouwd. Deze luxe overkapping is ideaal voor het creëren van aantrekkelijke leefbare ruimtes in je tuin of op je terras. Het is ook een prachtige aanvullende en comfortabele buitenoplossing voor je bedrijf. Het biedt je gasten vele voordelen zoals buiten eten en drinken onder een duurzaam ontwerp van robuuste materialen. Terrasoverkapping Elegancy voldoet niet alleen aan alle eisen die het nodig heeft voor je stijl, maar biedt ook duurzaamheid en elegantie.

Dit is de meest universele en tegelijk ook de vaakst gekozen overkapping van Tarasola. Elegancy combineert eenvoud en luxe en dankzij de moderne technologische oplossingen is ze ook eenvoudig en praktisch in gebruik.

De overkapping is vervaardigd uit het drielaagse textiel Techprotect. De constructie bestaat uit een aluminium basis, een schuin textielen vouwdak en een systeemdakje dat het textiel na het opvouwen beschermt. Tarasola Elegancy is een bijzonder duurzaam en stabiel product, dat uiterst bestendig is tegen windstoten tot 120 km/u. De luxe overkapping is geschikt om er windschermen, beglazing, verlichting en warmtestralers in te monteren, zodat de patio vlot aan alle behoeften kan worden aangepast. Elegancy is een tijdloze en multifuctionele afscherming voor je relaxzone.

Weerbestendig vouwdak

Door het intrekbaar vouwdoek ben je flexibel in het kiezen van bescherming of niet. Het is speciaal ontworpen om je buiten te beschermen tegen zon, regen en wind. Bovendien wordt het speciaal op maat gemaakt in de afmeting die je wenst. Door de aluminium geleiders die in de structuur zijn geïntegreerd functioneert het geruisloos en soepel. Door het aluminium materiaal is het vouwdak beschermd tegen een hoge weerstand en voor snelle prestaties.

Vouwdak overkapping niet alleen aan je huis

Elegancy vouwdak met een in en uitschuifbaar vouwdoek geeft een prachtig, maar praktisch tintje toe aan iedere buitenruimte van een woning, gebouw of restaurant. Het is de perfecte terrasoverkapping voor in je achtertuin om te chillen bijvoorbeeld bij een zwembad. Maar ook voor een extra leef- woonruimte is een buiten veranda ideaal, denk bijvoorbeeld aan je kinderen die er met vrienden kunnen relaxen. Het maakt niet uit in wat voor stijl je huis gebouwd is, het vouwdak sluit bij verschillende architectuurstijlen aan.

Maak je samenstelling keuze

Vouwdak Elegancy biedt een uitgebreid assortiment stofkleuren en frame afwerkingen met als optie eventuele LED geïntegreerde verlichtingssystemen. Naast dat je een overkapping zoals een vouwdak meestal op een terras tegenkomt past model Elegancy ook op een balkon. Ideaal dus voor een zomerse avond wanneer je aan het barbecueën bent met vrienden en het begint te regenen. Maar ook als aluminium pergola overkapping voor een jacuzzi.

Modellen

Specificaties

 • Constructie gemaakt van corrosie bestendig geëxtrudeerd aluminium.
 • Elektrische bediening met afstandsbediening
 • Geïntegreerd water afvoersysteem.
 • Standaard zonwerend en waterdicht.
 • Mogelijkheid tot poedercoating in elke RAL-kleur.
 • Zowel wand als vrijstaand tot wel 13m breedte.
 • 3e klasse windweerstand (118 km/h).

Voordelen

 • Overkapping uit drielagig textiel.
 • Automatisch bestuurde overkapping.
 • Modulaire aansluiting.
 • Constructie bestand tegen wind tot 120 km/u.
 • Stevige aluminium constructie.