Welkom bij Venhoeven Overkappingen & Aluminium Systemen

Vacature: Winkelmedewerker

Bij Venhoeven hebben we weer een nieuwe vacature! We zijn namelijk opzoek naar een nieuwe winkelmedewerker (8-24 uur) voor bij ons in de Hondenhoeve. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb je affiniteit met honden? Bekijk dan nu onze vacature.

Wie zijn wij?

De Hondenhoeve is een honden-speciaalzaak waar we alles hebben voor de trouwe viervoeter. We houden ervan om nét dat beetje extra te geven aan de klanten. We hebben ons dan ook niet voor niets specifiek gericht op honden.

We nemen bij de Hondenhoeve graag de tijd om de hond en hun baasje echt goed te leren kennen. Zo weten we precies wat ze nodig zijn en kunnen we het beste helpen. De meeste klanten zien we dan ook regelmatig terugkomen; we bouwen zo mooie relaties met onze klanten. De honden zijn meer dan welkom in onze winkel, zij zijn immers de echte klanten. Honden met specifieke wensen of allergieën kunnen ook bij ons terecht.

Bij de Hondenhoeve houden we van creativiteit en zelfstandigheid. Wees dus niet bang om je ideeën met ons te delen, we horen ze graag! Je bent bij ons namelijk niet zomaar een winkelmedewerker, maar onderdeel van team de Hondenhoeve.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten, helpen van klanten en zorg je ervoor dat onze winkel er altijd netjes uitziet. Natuurlijk mag je ook meedenken aan leuke acties, nieuwe producten of andere creatieve ideeën. Ze zijn meer dan welkom!

We hebben werk voor 24 uur  in de week, maar minder uren is ook geen probleem. Werktijden en -dagen kan je zelf in goed overleg bepalen. We snappen namelijk als geen ander hoe belangrijk flexibel werken is!

 

Wat bieden wij?

Bij de Hondenhoeve kom je terecht in een heel gezellig team met fijne collega’s. We zorgen er met zijn allen voor dat elke werkdag een leuke is. Natuurlijk bieden we je ook een goed salaris voor je harde werk. Verder hebben we ook regelmatig vrijdagmiddagborrels en personeelsuitjes.

 

Ben jij die sociale, flexibele en enthousiaste winkelmedewerker die we zoeken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs!

verkoop@venhoeven.nl

0547 – 29 28 00