4.3/5

Ook wanden van Venhoeven

U wilt lekker gaan zitten onder uw overkapping maar het ligt weer helemaal vol met blad of het waait weer net om de hoek. Ook hier hebben wij verschillende oplossingen voor, bijvoorbeeld een vaste wand van glas, aluminium, composiet, hout of bijvoorbeeld een glazen schuifwand of vouwwand.

wanden 2

Glazen schuifwand overkapping

Met onze glazen schuifwand overkappingen geniet u van maximale flexibiliteit en comfort. Creëer eenvoudig een open of gesloten ruimte, afhankelijk van het weer en uw stemming. Breng natuurlijk licht naar binnen en behoud tegelijkertijd bescherming met onze glazen schuifwanden. 

Onze hoogwaardige materialen en vakkundige installatie garanderen jarenlang plezier en functionaliteit.

Stijlvolle bescherming met shutters

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw overkapping met onze shutters. Reguleer eenvoudig de hoeveelheid licht en privacy met deze stijlvolle oplossing. Onze shutters zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als decoratief element voor uw buitenruimte.

Vouwwanden

Maximaliseer de veelzijdigheid van uw overkapping met onze vouwwanden. Creëer moeiteloos open ruimtes voor entertainment en ontspanning, of sluit ze voor bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Onze vouwwanden bieden een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte.

Projecten