Overkappingen

Bent u op zoek naar hoogwaardige overkappingen en aluminium systemen om uw tuin verfraaien? Een overkapping in de tuin is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging, maar ook een functionele uitbreiding van uw leefruimte. Onze terrasoverkappingen bieden beschutting tegen diverse weersomstandigheden, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenomgeving. Of u nu zoekt naar een overkapping aan huis of een vrijstaande variant in de tuin, Venhoeven heeft het perfecte ontwerp voor u.

Venhoeven Overkappingen 222-13

Een overkapping 'de beste investering ooit'

Een reactie die we vaak horen van onze klanten is: “we genieten zo veel meer van ons terras en onze tuin. We zijn veel vaker buiten sinds we een overkapping hebben van Venhoeven.

Kortom; dit is onze beste aankoop ooit. Onze tuinkussens worden niet meer nat, dus die laten we in de bank en op de stoelen liggen. En met een heater zorgen we voor sfeer en een fijne temperatuur onder de overkapping.”

Overkapping tuin

Onze overkappingen worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het aluminium zorgt niet alleen voor een strakke en moderne uitstraling, maar ook voor een lange levensduur van uw overkapping. Onze systemen worden op maat gemaakt, zodat u verzekerd bent van een perfecte pasvorm bij uw huis of in uw tuin.

Of u nu kiest voor een overkapping aan huis om een naadloze overgang tussen binnen en buiten te creëren, of voor een vrijstaande overkapping in de tuin om een specifieke plek te accentueren, wij hebben diverse ontwerpen en stijlen om aan al uw wensen te voldoen.

Kom langs in onze showroom

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Daarom begeleiden wij u gedurende het gehele proces, van ontwerp tot installatie, om ervoor te zorgen dat uw overkapping perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Laat Venhoeven uw buitenruimte transformeren tot een oase van comfort en stijl met onze hoogwaardige overkappingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin of terras.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.