Welkom bij Venhoeven Overkappingen & Aluminium Systemen

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden tegen wind en regen

Oh, wat zou het fijn zijn om buiten te zitten onder uw overkapping, maar ooh wee die nare koude wind! Herkent u die gedachte? Hoe luxe is het dan om een glazen wand dicht te kunnen schuiven. Zo creeert u een heerlijk, comfortabele buitenruimte die lekker licht en zonnig is. Een investering waarvan u elke dag geniet; jaar in, jaar uit.

Voordelen van onze glazen schuifwanden

  • Oersterk, veilig en duurzaam glas, waarvan de randen zijn geslepen en gepolijst.
  • Soepel en eenvoudig te schuiven vanwege de dubbele, gelagerde loopwielen.
  • Indien gewenst voorzien van “meenemers”, zodat ieder paneel de volgende meetrekt.
  • Symmetrische overlapping van ongeveer 4 cm, voldoende tegen tocht en mooi voor het aanzicht.
  • Standaard maten of op maat gemaakt en perfect gemonteerd.
  • Eigen montageteam dat vakkundig en servicegericht te werk gaat.

Doordat wij specialist zijn in glazen schuifwanden, werken wij met diverse leveranciers en hierdoor hebben wij een breed scala aan standaard maten.

Deze standaard panelen leveren wij tot maximaal 270 cm hoog, dit is de maat inclusief boven- en onderrails.

Onze standaard paneelbreedtes kunnen ook gecombineerd worden, door bijvoorbeeld een smaller of juist breder paneel als loopdeur te gebruiken.

Natuurlijk zijn andere maten ook mogelijk, maar dan berekenen wij de hoogte en breedte met een maatwerk glazen schuifwand. De maatwerk schuifwanden worden standaard geleverd met meeneemsysteem en RVS handgrepen. Bij een standaard glazen schuifwand zijn deze accessoires optioneel.

Buitenkamer voor ultiem geluk

Laat u goed adviseren over glazen schuifwanden, zodat u op korte, maar zeker ook op lange termijn blijft genieten van uw investering. Venhoeven levert al 15 jaar uitsluitend topkwaliteit. Verschillende merken, hoofdzakelijk van Nederlands fabricaat. “Daar wordt een mens pas écht gelukkig van. Dat merkt u direct en telkens weer. Dus wacht niet langer en gun uzelf dit geluk om er maximaal van te genieten!”

Niet alleen voor buiten

Glazen schuifwanden zijn niet alleen geschikt voor buiten gebruik, ze zijn ook zeer geschikt voor binnen, bijvoorbeeld voor het opdelen van kantoorruimtes, met de juiste overlap hebben glazen schuifwanden ook een geluiddempende functie.