Veranda zonwering

Zonwering boven de overkapping

“Waarom zonwering bovenop de overkapping in plaats van eronder?” Volgens Theo Venhoeven is dit de meest gestelde vraag. “graag beantwoord ik deze met een wedervraag: waarom zijn screens aan de buitenkant effectiever, dan aan de binnenkant? Bijna iedereen antwoord dan: “ja, maar als je de warmte van de zon al binnen hebt, dan hebben de screens aan de binnenkant ook eigenlijk geen zin meer.”

Kortom: de meeste mensen weten eigenlijk zelf wel waarom een zonwering boven de glazen overkapping, veel effectiever is dan aan de onderkant. Het houdt echt veel meer warmte buiten. Essentieel voor een overkapping als het buiten warm is.

Voordelen veranda zonwering

Voordelen van zonwering boven de overkapping:

  • Oersterk, vuilafstotend Soltis 92 doek.
  • Door de speciale werking van dit doek blijft (90% van de) warmte buiten en licht komt prettig gefilterd binnen.
  • Makkelijk schoon te houden (geen last van blad en insecten tussen het glas zoals bij onder zonwering) en door de speciale textuur regent vuil er makkelijk af.

Voordelen veranda zonwering

  • Het doek is speciaal ontwikkeld voor veranda zonwering, het mag gerust natregenen, verkleurd niet, rekt en scheurt niet.
  • Het doek is in vele kleuren verkrijgbaar.
  • Altijd uitgevoerd met een betrouwbare Somfy motor met afstandsbediening en een goede garantie.
Overkapping - Venhoeven

Zonwering terrasoverkapping

Investeer in de kwaliteit en functionaliteit van uw veranda zonwering met Venhoeven. Onze uitgebreide collectie biedt voor ieder wat wils, van elektrische zonneschermen tot handmatig bediende luifels, allemaal ontworpen om uw buitenervaring te verbeteren. Bescherming tegen de elementen hoeft niet saai te zijn – met onze stijlvolle zonwering boven overkappingen voegt u een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw veranda of terrasoverkapping vandaag nog.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.