Tuinkamers

Bent u op zoek naar een manier om het hele jaar door van uw tuin te genieten, ongeacht het weer? Dan zijn tuinkamers van Venhoeven de perfecte oplossing! Met onze hoogwaardige glazen tuinkamers brengen we de natuur naar uw leefruimte, waardoor u een prachtige en comfortabele plek hebt om te ontspannen of gewoon te genieten van het buitenleven.

Meer inspiratie? Download hieronder ons inspiratiemagazine voor tuinkamers!

Tuinkamers

Een tuinkamer is een overkapping die volledig af te sluiten is met wanden, een tuinkamer kan tegen de gevel van uw huis worden geplaatst maar ook vrijstaand in de tuin. Dankzij de wanden bent u beschermd tegen wind en ander onaangenaam weer, wanneer het buiten afkoelt kunt u de temperatuur aangenaam maken door het gebruik van een heater. Let op; een tuinkamer is niet geïsoleerd.

Serres

Een serre is een volledig geïsoleerde uitbouw aan huis, bij een serre kan de muur van uw huis doorgebroken worden dankzij het hoge niveau van isolatie. Dit is een meer ingrijpende verbouwing waardoor de kosten van een serre hoger liggen dan bij een tuinkamer.

Voordelen tuinkamers

Met een glazen tuinkamer van Venhoeven geniet u van talloze voordelen:

  • Optimale lichtinval: De glazen constructie van onze tuinkamers zorgt voor maximale lichtinval.

  • Seizoen verlenging: Geniet van het uitzicht op uw tuin terwijl u warm en comfortabel blijft, zelfs tijdens de koudste winterdagen.

  • Maatwerk opties: We bieden een scala aan opties en configuraties, zodat u een tuinkamer kunt creëren die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Advies glazen tuinkamers

Bent u klaar om uw buitenleven te transformeren met een prachtige glazen tuinkamer van Venhoeven? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, advies op maat of een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie. 

Transformeer uw buitenruimte en creëer uw eigen oase van rust en comfort met een glazen tuinkamer van Venhoeven.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.