Het hele jaar tuinieren

Al jaren zijn wij bij Venhoeven premium dealer van de merken: ACD kassen en Euroserre kweekkassen. Wij bieden kassen aan in verschillende vormen en maten waarin kwaliteit altijd voorop staat.

Van instapmodellen en Urban kassen, tot aan kassen met rechte of schuine wanden; bij ons bent u aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons aanbod aan kweekkassen of neem contact met ons op voor meer informatie.

kas 3

Kweekkassen

Kweekkassen zijn vaak gemaakt van glas of polycarbonaat en zijn ontworpen om optimale groeiomstandigheden te bieden voor planten, groenten en kruiden. Met gecontroleerde ventilatie, temperatuur en lichtniveaus creëren kweekkassen een perfecte omgeving voor het kweken van een breed scala aan gewassen, van tomaten tot bloemen.

Tuinkas kopen

Met een kweekkas kun u het hele jaar door genieten van verse producten uit eigen tuin.  Bij Venhoeven bieden we een uitgebreid assortiment kwaliteitsvolle tuinkassen die perfect passen bij uw behoeften en tuinruimte. Of u nu een ervaren tuinierder bent die op zoek is naar een ruime kas voor het kweken van grote hoeveelheden groenten, of een beginner die een kleine kas nodig heeft voor het opkweken van zaailingen, we hebben de juiste oplossing voor u.

Vraag ons inspiratie magazine aan.

2024-01-17-01-Venhoeven-Inspiratiemagazine

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.