Shutters

Naast glazen wanden en volledig dichte wanden hebben wij ook shutterpanelen.

We hebben zowel schuifbare als vaste panelen met roteerbare lamellen. Doordat deze van aluminium zijn, hebben ze geen onderhoud nodig. Ze zijn beschikbaar in verschillende standaard kleuren en houtlook. Zodat ze naadloos integreren in verschillende architecturale stijlen!

Shutters overkapping

Shutters zijn verstelbare lamellenpanelen die zijn ontworpen om de hoeveelheid licht en privacy te regelen in een ruimte.

Met shutters voor uw overkapping creëert u een veelzijdige buitenruimte die het hele jaar door kan worden gebruikt. Door de verstelbare lamellen kunnen shutters worden aangepast aan verschillende weersomstandigheden, waardoor u beschermd bent tegen de zon, wind en regen. Geniet van de vrijheid om uw buitenruimte aan te passen aan uw behoeften, of u nu wilt ontspannen in de schaduw of van de warme zon wilt genieten.

Aluminium overkapping met shutters

Onze aluminium overkappingen met shutters bieden eindeloze mogelijkheden. Aluminium is een robuust materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis. De strakke lijnen en moderne uitstraling van aluminium passen perfect bij de veelzijdigheid van shutters, waardoor u een eigentijdse en functionele buitenruimte creëert.

Overkapping met shutters

Bij Venhoeven begrijpen we dat elke buitenruimte uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen voor overkappingen met shutters. Onze vakmensen staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen van de perfecte buitenruimte die voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften. Van het kiezen van het juiste materiaal tot het bepalen van de ideale lamelgrootte, we begeleiden u door het hele proces om ervoor te zorgen dat uw overkapping met shutters perfect aansluit bij uw stijl.

Kom langs in onze showroom in Bentelo of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.