Lamellen overkappingen

Naast de reguliere overkappingen met vaste beplating van glas of polycarbonaat, hebben wij ook lamellen daken.

Lamellen overkappingen bevatten kantelbare lamellen die 135 graden roteerbaar zijn, die elektrisch en op afstand bediend worden. Bij volledig open staan, heeft u de maximale licht en lucht doorlaat, bij half geopende stand zal zonlicht geweerd worden. Het regenwater zal via de staanders afgevoerd worden.

Overkapping met lamellen

Er zit veel verschil in de kwaliteit van de lamellen overkappingen die aangeboden worden. Onze lamellendaken zijn gemaakt van degelijke profielen. Alle profielen en afwerkingsmaterialen zijn van aluminium en volledig in kleur. Het frame en de lamellen zijn bovendien in afzonderlijke kleuren te bestellen. U kunt de lamellen in een een andere kleur kiezen als de constructie. En er zijn verschillende mogelijkheden voor de verlichting.

Extra mogelijkheden lamellen overkapping

Er zijn verlichtingsmogelijkheden door middel van ledstrips met afstandsbediening in diverse lichtkleuren, ledspots en licht geintegreerd in de lamellen. Tevens is de besturing van de lamellen overkapping mogelijk middels een app op uw telefoon. Ook bevat dit dak standaard vorstbeveiliging, waardoor schade wordt voorkomen bij gebruik tijdens vorst.

De lamellendaken zijn uit te bereiden met glazen schuifwanden, screens en heaters, daardoor kunt u bij ieder weertype prettig buiten verblijven.

Advies lamellen overkapping

Bij Venhoeven begrijpen we dat elke buitenruimte uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen voor onze lamellen overkappingen. Onze ervaren professionals helpen u bij het ontwerpen van een overkapping die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en wensen. Bovendien zorgen we voor een vakkundige installatie, zodat u snel en zonder gedoe kunt genieten van uw nieuwe lamellen overkapping.

Meer informatie? Kom langs in onze showroom in Bentelo! 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.