4.3/5

Lamellen overkappingen

Naast de reguliere overkappingen met vaste beplating van glas of polycarbonaat, hebben wij ook lamellen daken,

Lamellen overkappingen bevatten kantelbare lamellen die 135 graden roteerbaar zijn, die elektrisch en op afstand bediend worden. Bij volledig open staan, heeft u de maximale licht en lucht doorlaat, bij half geopende stand zal zonlicht geweerd worden en bij gesloten stand wordt het dak waterdicht. het regenwater zal via de staanders afgevoerd worden.

Er zit veel verschil in de kwaliteit van de lamellen daken die aangeboden worden. Onze lamellendaken zijn gemaakt van degelijke profielen. Alle profielen en afwerkingsmaterialen zijn van aluminium en volledig in kleur. Het frame en de lamellen zijn bovendien in afzonderlijke kleuren te bestellen. Een prachtig Hollands product.

U kunt de lamellen in een een andere kleur kiezen als de constructie. En er zijn verschillende mogelijkheden voor de verlichting.

Er zijn  verlichtingsmogelijkheden door middel van ledstrips met afstandsbediening in diverse lichtkleuren, ledspots en licht geintegreerd in de lamellen. Tevens is de besturing mogelijk middels een app op uw telefoon. Ook bevat dit dak standaard vorstbeveiliging, waardoor schade wordt voorkomen bij gebruik tijdens vorst.

 

De lamellendaken zijn uit te bereiden met glazen schuifwanden, screens en heaters, daardoor kunt u bij ieder weertype prettig buiten verblijven.