Euroserre

Wij zijn premium dealer van Euroserre. Leverancier van traditionele tuinkassen, maar ook glazen tuinhuizen/oranjerie achtige kassen. Klik hieronder om de informatiegids, vol met veel voorkomende afmetingen en prijzen, van Euroserre in te zien.

Euroserre tuinkassen

Met hun robuuste constructie en geavanceerde ontwerp bieden Euroserre tuinkassen een ideale omgeving voor het kweken van een breed scala aan gewassen, van groenten en fruit tot bloemen en planten. Als Premium Dealer van Euroserre kunnen wij u exclusieve toegang bieden tot het volledige assortiment en u voorzien van deskundig advies en ondersteuning bij uw keuze.

Een Euroserre tuinkas stelt u in staat om het hele jaar door te genieten van verse producten uit eigen tuin. Met gecontroleerde klimaat- en groeiomstandigheden kunt u uw tuinoogst maximaliseren en een continue toevoer van gezonde, smakelijke producten garanderen.

Tuinkas kopen

Bij Venhoeven streven we ernaar om uw tuindromen werkelijkheid te laten worden. Als Premium Dealer van Euroserre bieden we een uitgebreid assortiment tuinkassen en kweekkassen die voldoen aan de behoeften van elke tuinier. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.