4.3/5

Vouwwanden

Onze glazen vouwwand blinkt vooral op één vlak uit: een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Met royale glaspartijen die bijna in hun geheel kunnen worden geopend, creëert de glazen vouwwand een bijzonder woongevoel. Anders dan bij de klassieke schuifdeur, waarbij ook in geopende staat een groot glazen vlak zichtbaar blijft, kunnen de afzonderlijke elementen van de glazen vouwwand tot een smal vleugelpakket naar de zijkant worden gevouwen – eindeloze uitzichten zijn zo gegarandeerd.

De voordelen van glazen vouwwanden

  • Maximale lichtinval: Glas laat natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer ontstaat.
  • Ruimtebesparing: In tegenstelling tot traditionele deuren nemen vouwwanden minimale ruimte in beslag wanneer ze geopend zijn, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.
  • Flexibiliteit: Dankzij hun soepele bediening kunnen onze vouwwanden gemakkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften en situaties.

Ontdek de mogelijkheden

Bij Venhoeven streven we ernaar om hoogwaardige  oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van vouwwanden, kunnen we u helpen bij het creëren van naadloze ervaring van binnen en buitenruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze vouwwanden uw ruimte kunnen transformeren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.