Wij zijn uniek in boogoverkapping met glas

Bent u op zoek naar een duurzame en kwaliteitsvolle aluminium carport constructie of terrasoverkapping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een carport met boogdak kan zowel vrijstaand als in zijaanbouw of kopaanbouw worden geplaatst.

Een carport constructie volledig op maat vormt voor ons geen enkel probleem.

Heeft u nog vragen of wenst u passend advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Boog overkapping voor auto

Op zoek naar een praktische en stijlvolle manier om uw auto te beschermen tegen verschillende weersinvloeden? Overweeg dan eens een boogoverkapping voor uw auto.

Bij Venhoeven begrijpen we het belang van het beschermen van uw auto tegen zon, regen, sneeuw en andere weersinvloeden, en onze boogoverkappingen bieden de ideale oplossing!

Boog overkapping op maat

Een boogoverkapping kan op talloze manieren worden gebruikt om uw buitenleven te verbeteren. Of u nu een gezellige zithoek wilt creëren in de tuin of een overdekte doorgang wilt toevoegen aan uw woning, een boogoverkapping biedt de perfecte oplossing. Dankzij hun gebogen ontwerp voegen deze structuren een vleugje verfijning toe aan elke buitenruimte, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen regen, zon en wind.

Voeg wat comfortabele meubels toe, wat sfeerverlichting en wat groen, en je hebt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht, ongeacht het weer.

Advies boogoverkapping

Het aanbod in overkappingen is enorm. Geen wonder dat het moeilijk kiezen is als u op zoek bent naar een overkapping waarvan u het meest plezier wilt hebben. Wij zijn specialist in overkappingen, al meer dan 22 jaar! We zijn thuis in alle merken, kwaliteiten en uitvoeringen. We vertellen u graag over de voor- en nadelen van verschillende modellen.

Een boogoverkapping kan vaak wel geplaatst kan worden wanneer er problemen zijn met de aanhechting aan een woning, omdat een schuin dak dan vaak te laag uitkomt.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.