Kweekkassen ACD

De ACD  kweekkassen nemen weinig plaats in waardoor de ruimte 100% wordt benut. Zo bieden de kweekkassen de mogelijkheid om in de hoogte te kweken, wat resulteert in extra kweekvolume. Elke centimeter van de je kas kan dus écht worden benut. Verder zijn de kassen met een rechte wand vaak hoger, wat betekent dat er meer licht komt in de kas en dus zorgt voor een betere kweek.

Download onze inspiratiegids voor alle afmetingen en prijzen.

ACD Tuinkassen

Bij Venhoeven zijn we trots om Premium Dealer te zijn van ACD tuinkassen, een gerenommeerd merk dat staat voor duurzaamheid en functionaliteit. Als een van de toonaangevende merken op het gebied van tuinkassen, biedt ACD hoogwaardige kassen die voldoen aan de behoeften van elke tuinliefhebber. Een ACD tuinkas biedt u de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van verse producten uit eigen tuin. Met gecontroleerde klimaat- en groeiomstandigheden kunt u een breed scala aan gewassen kweken, van groenten en kruiden tot bloemen en exotische planten. 

Premium dealer ACD tuinkassen

Bij Venhoeven begrijpen we de waarde van een goed uitgeruste tuin. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment ACD tuinkassen die voldoen aan de behoeften van elke tuinier. Met onze expertise als Premium Dealer en toewijding aan kwaliteit staan we klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte ACD tuinkas voor uw tuin. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag ons inspiratie magazine aan.

2024-01-17-01-Venhoeven-Inspiratiemagazine

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.