Welkom bij Venhoeven Overkappingen & Aluminium Systemen

Glas overkappingen

Glazen overkapping; de beste investering ooit

Een reactie die we vaak horen van onze klanten is: “we genieten zo veel meer van ons terras en onze tuin. We zijn veel vaker buiten sinds we een glazen overkapping hebben van Venhoeven. Kortom; dit is onze beste aankoop ooit. Onze tuinkussens worden niet meer nat, dus die laten we in de bank en op de stoelen liggen. En met een heater zorgen we voor sfeer en een fijne temperatuur onder de overkapping.”  

Goed advies is goud waard

Het aanbod in overkappingen is enorm. Geen wonder dat het moeilijk kiezen is als u op zoek bent naar een overkapping waarvan u het meest plezier wilt hebben. Theo Venhoeven is specialist in overkappingen, al meer dan 17 jaar! Hij is thuis in alle merken, kwaliteiten en uitvoeringen. Theo vertelt u graag over de voor- en nadelen van verschillende modellen. Vraag hem naar de beste prijs/kwaliteitverhouding en u krijgt absoluut een eerlijk en objectief antwoord van hem.  

Maak een foto van uw tuin en leg ‘m voor aan Theo Venhoeven


Venhoeven beschikt over een showterrein van maar liefst 1000 m2 met allerlei overkappingen en buitenkamers. Daarnaast beschikken wij over een splinternieuwe showroom met de allernieuwste trends en modellen op het gebied van overkappingen. Wilt u graag een offerte op maat voor de overkapping die past bij uw wensen en eisen? Maak dan een foto van de situatie waar u een overkapping wilt laten plaatsen. Neem deze foto mee naar Venhoeven in Bentel. Binnen een paar dagen heeft u een passend voorstel thuis. Een complete offerte, zonder open eindjes, zodat u weet waaraan u begint.

 

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 – 18:00

Woensdag: 10:00 – 18:00

Donderdag: 10:00 – 18:00

Vrijdag: 10:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Zondag: Gesloten